Activitats i esdeveniments

Gràcies a la participació dels nostres patrocinadors i col·laboradors, el CMA ofereix a tots els seus membres tot una serie d’activitats totalment gratuïtes com són el Grup d’entrenament i les sortides i excursions de trekking per la muntanya, a més de proporcionar l’equipació de cursa i d’entrenament.

Si vols formar part d’algunes d’aquestes activitats posa’t en contacte amb nosaltres.

Grup d’entrenament

L’objectiu d’aquest grup d’entrenament és posar a disposició dels corredors la planificació necessària per poder assolir els objectiuts marcats a principi de temporada. Aquesta temporada els objectius marcats són preparar la Talaia K20 (feb-17), Camí de Cavalls (maig-17) i Talaia K10 (jun-17).

El grup d’entrenament treballa de manera dirigida els:

  • Dimecres de 18:00h a 19:30h entrenament de velocitat, força o resitència, com per exemple series, escales, etc.
  • Divendres de 18:15h a 19:15 classe de funcional Trail + core al gimnàs AlcúdiaSport.
  • Dissabte o diumenge. Sortida per asfalt i/o muntanya

 

Excursions de trecking

Al llarg de la temporada es realitzen excursions de trekking per la muntanya oberta a tots els membres, familiars i amics. Aquesta sortida és apta per a tots els nivells.

Esdeveniments organitzats pel CMA

Talaia K20

Cursa de la Copa de muntanya en línia de la FBME de mitja distància (21km D+996). Aquesta és la primera cursa del calendari de la temporada de muntanya, i transcorre per les muntanyes de la Talaia de la Victòria d’Alcúdia, un espai únic catalogat com LIC/ZEPA.

 

Trail nocturna Talaia K10

Cursa de la Lliga de muntanya de la FBME (11KM D+500). Aquesta cursa té com a principal atractiu que part de la cursa es desenvolupa de vespre pel que es fa necessari corre amb frontal.

 

Pòsters edicions Talaia K20 i Trail Nocturna Talaia K10